Второкласници са заплашили  нож на свой ученик в основно училище

...
Второкласници са заплашили  нож на свой ученик в основно училище
Коментари Харесай

Второкласници заплашили с нож свой съученик в училище в Пловдивско

Второкласници са заплашили  нож на собствен възпитаник в главно учебно заведение „ Отец Паисий " в село Стряма, предава. За да опишат за случая с медията се свързали родители, чийто деца са били обект на тормоз.

Те настояват, че две деца от 2-ри „ а " клас от доста  време се държат нападателно към съучениците си. Подлагали ги на тормоз, пердах и обиди. Ситуацията  ескалирала преди няколко дни, когато двете момчета са изкарали нож в часа по математика.

Родителите, чийто деца са станали обект на тормоз упорстват въпросните възпитаници да бъдат изключени, защото се опасяват да изпращат децата си на учебно заведение.

„ Моля да се вземат някакви ограничения за изключването на децата. От една година тормозят детето ми. Бият го, заплашват го, че братята им били по-големи и ще го пребият, ядат закуски и плюят части храна върху детето ми. Бъркат в чантата му, в шкафчетата и тормозят целия клас. Всички деца са уплашени. Омръзна ми да се окайвам на шефа, психоложки да работят с тях, само че да няма никаква смяна ", оповестява майка на детето.

Бащата прибавя, че двете нападателни са опрели нож във врата на момчето му.

Според родителите  това надалеч не е първият случай, в който е имало сходни прояви на непочтено държание. В пост, оповестен в профила на уплашеното дете, други татковци и майки описват за други случаи на експанзия. Те настояват, че учебното управление не е подхванало никакви ограничения за прекратяването на експанзията.

„ Когато шефът разбра за случилото се сподели „ Е, нали не са умъртвили никого ", настояват родителите на унизените деца.

Бащите и майките са  изготвили тъжба против шефа на образователното заведение, като ще подадат сигнал и към РУО- Пловдив.

Директорът на учебното заведение Румен Филипов не отговаряше на позвъняванията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР